Friday, June 21, 2013

Miss A or Madam A?


Hallo2...miss amie is here...


Oooppppssss....


Trademark dah bertukar....hehe...

Hallo2...madam amie is here....dah lama x update blog kan...rasanya ramai dah tahu kot kan...saya telah menamatkan zaman bujang saya pada 1 Jun 2013 yg lepas...so skrg kira-kira 3 minggu telah menjadi madam amie...hihi...minggu depan merupakan majlis di rumah lelaki plak...so bagi sesiapa yang x datang majlis belah perempuan....kene dtg majlis belah lelaki...

Especially dedicated to Asma dan Leha...wajib datang ok...majlis minggu depan di Muar...

Terima kasih x terhingga juga kepada best friend madam amie yang datang hari tu...iaitu Cik Dyanz kite...dan Cik Ros...harap berpuas hati dengan makanan yang dihidangkan dan layanan yang diberikan...

Emm...rasa macam x percaya jer dah menamatkan zaman bujang kan...dulu2 asyik terpk...bila la kite nak kawen...kawen ngan sapa...rasa x sabar nak kawen cepat...hehe...

Jadi...seterusnya..tanpa mengecewakan rakan-rakan...saya letakkan gambar majlis perkahwinan di rumah saya...yang telah ditangkap menggunakan video cam kakak saya...gambar x berapa nak cantik sangat...and i hope everybody will enjoy viewing these pictures....

Enjoy these pictures....


ketika ketibaan pengantin.....


bersanding ats kain batik.....cam besa...adat orang jawa...




always smile...sbb time ni ramai org nak tangkap gambar...hehe


bersanding atas pelamin...


ketika makan beradab...

Akhirnya..tamatlah sudah majlis di belah perempuan...citer pasal honeymoon...kene citer lambat2...hehe....terima kasih kepada yang telah bersama-sama menjayakan majlis perkahwinan kami...jemput datang ke majlis rumah lelaki pada 30 jun...(minggu depan jer...hehe). Doakan kami bahagia hingga ke syurga...amin....

3 comments:

senpai.san said...

Tahniah madam Amie! Smga bhgia hingga ke syurga..amin...Insha Allah dtg..eh jerebu x, kalau tahap darurat kita takot..LOL! hehehe

mazwin mazlan said...

Tahniah amie...maaf saya xdpt hadir...saya doakn awak dan suami kekal bahagia hingga akhir hayat...

DyaNz said...

Makan semua sedap lebih2 lg yg sayur jawa tu apa namanya? aku reti makan je nama x reti pon..