Sunday, October 17, 2010

Blog baru untuk diterjah ----> Chameleon Cat


Hallo2...miss amie is here...sorry la...quite bz right now....need to prepare research proposal...mudah2an Allah membantu dalam menyiapkan research proposal and mudah2an saya dapat present dengan baik..ok..back to my post today..i want to announce here....my best friend forever have created her own blog...as you already know...of course la...Rosmawati Ismail..atau pun...nama panggilan mawar berduri..hehe...

Blog yang bertajuk Chameleon Cat...adakah citer pasal kucing atau pun citer pasal mama kucing? Cik mawar berduri ni memanglah sangat2 menyukai kucing dan suke membela kucing...kalau nampak kucing kat tepi jalan pun die akan belai2 kucing tu...penyayang kan cik mawar ni? hehe...sangat2lah berbeza dengan best friendnyer..hehe..So...apa lagi...

Cik Leha
Cik Dyanz,
sher anak leo
dan kawan2 yang lain...

Jom kita ramai2 terjah blog ni...sila click url below.......




dan jadi lah follower cik ros...ni memang promote habis ni..hehe...dan kepada ros...welcome to our club..pasni pasti anda akan pandai membebel dan berceloteh seperti leha and dyanz...hehe...Ok..cukup sampai sini jer coretan cik amie...i want to finish my research proposal first..wish me luck ok...Daaa...

3 comments:

senpai.san said...

welcome to the club =)

The Chameleon Cat said...

hakhakhak....promote sampai sinih....isk33.......

amie hani said...

post dah lama baru nak baca..ish2...