Sunday, October 10, 2010

Our reunion - 1 oct 2010


Hallo2...miss amie is here..hari ni nak citer our reunion pada 1 oct yang lepas..disebabkan xde masa nak menulis...4 hb dah kene pergi kursus..so hari ni baru nak citer...setelah 2 tahun barulah aku dapat jumpe shirley..i want to dedicate special thanks to my lovely best fren...djah, asma, shirley, dyanz (sorry dyanz i cant tagged u bcoz ur blog can't be found..what happened to ur blog?)...dan kawan2 yang lain yg menjayakannya..to my special best fren..mawar berduri...bukan i xnak ajak u..tapi u jauh sangat kat penang..so we are waiting for you to join us here...hehe...

So tempat yang kami decided nak jumpa adalah di kedai Steamboat kat seksyen 7, bangi..kalau nak makan sini kira satu kepala RM19.90 sahaja...dan korang leh makan apa2 jer..ada mcm2 jenis bebola yang bentuk muka orang pun ada yang xde muka orang pun ada..hehe...selain itu ada mee warna hijau pun ada...kuning pun ada..maggi pun ada..seafood pun ada..ketam ada..yang macam bamboos tu pun ada..kerang..nasi dan lauk pun ada..senang citer..macam2 la ada kat sini..so korang try la sendiri..hehe..

Tak de tangkap gambar banyak sangat masa makan...macam besa..sher la paling kuat makan..hehe..so gambar ni memang focus kat die jer..hehe..hope you enjoy it..and kalau ada masa korang boleh la melawat blog die yang suke bermekap...hehe..




sher yang semangat untuk makan..suke makan ice-cream...




masih lagi meneruskan utk makan...selagi kedai x tutup..hehe




ni x tau la pose ape ni...hehe


kakak kedai tengah menunjukkan cara2 untuk mematikan api pada diyana...








pose istimewa daripada sher...hehe

p/s untuk sher : sori sher..banyak gambar ko in my blog..hehe..

3 comments:

DyaNz said...

beb..dah tukar ke sheisdyanz.blogspot laa...

Muhammad Fadhli said...

hmmm..itu je yg dtg?

amie hani said...

nak kene state semua ker?