Thursday, April 1, 2010

Mencari photographer untuk wedding!!


Hallo2...amie's here...tajuk post ni nampak jer hot dan hangat..saya nak mencari photographer untuk wedding pada awal jun tahun ni..tapi ni bukan wedding saya tau..hehe...ni wedding untuk housemate saya iaitu kak liza..so jika ada mana2 photographer yang nak offer mana2 promotion untuk wedding..sangatlah dialu2kan sekali..nanti saya nak kawen saya pun nak cari gak..hihi...kak liza ingin mencari budget yang kurang daripada RM1000...dan gambar mestilah cantik...dan kalau nak wat appointment jumpa kak liza pun boleh...just email me or leave your message at my chat box..

Diharapkan ramai yang membaca blog saya ni...(^_^) dan dapat memberikan maklumbalas secepat mungkin. kawasan perkahwinan adalah di kelana jaya.

4 comments:

Ghossmg said...

liza nak kahwin!

pyroGrapher said...

** 799.00 Package - 1 Day Event
>1 Custom 3R album (100++ picture)
>4 8R/8RW High Resolution Edited Photos
>1 Exclusive Photos Frammed
>DvD of Unlimited Photography


0182008806
pyro
pyrozyro | fotografia

http://lensacinta.blogspot.com
http://pyrozyro.blogspot.com

amie hani said...

thanks for the info..we will get back to you if we interested with your promotion..thanks again...

amie hani said...

thanks for the info..we will get back to you if we interested with your promotion..thanks again...