Thursday, April 29, 2010

Nak pergi bercuti...


Hallo2..amie's here...InsyaAllah nak pergi bercuti akhir bulan mei ni..dah lama wat perancangan ni sebenarnya...destinasi percutian kali ini adalah Pulau Langkawi...sebabnyer...nak tau kenapa? Sebab...mak saya teringin sangat nak pergi langkawi...jadi saya sebagai anaknya yg dah kerja...rasa...dah tiba masa untuk bawak mak saya pergi langkawi...sebab..kita x tau bile lagi kita masih sempat untuk tunaikan impian mak kite ni kan...xtau umur ni panjang ke tak...hmm...

Tanpa mak kita..sapalah kita kat dunia ini kan...kita kene sentiasa ingat..pengorbanan seorang ibu sangat besar..mengandungkan kita selama 9 bulan...membesarkan kita...kasi makan...mandikan kita...mak sanggup berkorban untuk anaknya...mak sanggup x makan kerana anaknya...jadi kenapa anak x boleh nak berkorban untuk anaknya kan... mak selalu ingat anak walau dimana anaknyer berada...cuma anak jer yang selalu x ingat mak...

Percutian kali ini akan disertai oleh...saya, mak, abang saya dan anaknya...dan x lupa juga...diana dan maknya..kawan2 nak order apa2 x kat langkawi? hehe...Ni merupakan kali pertama nak pergi Langkawi ni...perancangan yg dah lama tapi baru nak wat..hehe...flight + hotel + keta sewa...semua dah survey...Semoga Allah mempermudahkan urusan kami nanti...amin....Nak ikut ker? Jom2...nak ikut kasi tau saya...tapi saya x leh support la yer...

LANGKAWI....AKU DATANG..HEHE...TUNGGU AKU DI SANA....

Gambar sebagai hiasan jer...hehe

Nanti tangkap gambar puas2 kat sana..nak guna kamera abang saya..NIKKON D3000..hehe...wat adik saya...azi mok...jangan jeles ok...kene tunggu next trip kalau nak ikut...hehe...                                                                            

3 comments:

puteri_salju said...

nak ikut2.....ne aci ni...huhuh
nak ikut jgk....

muhamad alif said...

org kte..coklat kt sne bes..bak mai la ckit ye nnti..hehe

amie hani said...

puteri salju - haha..x dapat ikut..tgklah akhir tahun kalau rajin kita pergi cameron highland plak yer...hehe

muhamad alif - boleh2..nanti datang bilik saya..masih ada lagi ke kat utem masa tu? hehe...