Monday, April 26, 2010

Semalam besday djah!!


Hallo2..amie's here..semalam birthday jah..sian jah jadi my driver dari tanjong karang sampai la kat serdang..hihi..dah la besday die semalam...pastu aku leh terlupe plak..malam plak dah terbongkang awal2..hihi...jah begitu bersemangat bersembang ngn mak aku sampai kul 1 pagi..jah ni memang peramah kalau jumpa orang tua ni..hihi..senang la nnt mak mertua die berkenan..hihi...

Semalam pas habis majlis bertunang tu..lepak jap kat rumah abang...makan kek..posing dengan bunga kekwa...hihi...sian birthday girl kite semalam...so semalam aku pun decided nak blanje die makan kat secret receipe...aku pun ajak lah en bon kite skali..hehe...so kami bertiga jer la..janji kul 6.20 petang nak makan kek..tapi en bon kite ni sampai kul 7 malam...e..bengang betul aku...kalau 7.10 malam die x datang..memang kitorang nak balik dah...

Semalam x sempat nak nyanyi jah...jadi sekarang aku nyanyi ek..x kesah la ko baca ke x blog aku ni...aku tetap nak nyanyi gak..hehe..

"Allah selamatkan kamu...Allah selamatkan kamu....Allah selamatkan khodijah...Allah selamatkan kamu..."

"Semoga panjang umur...murah rezeki...dan cepat bertemu jodoh..."

Semalam kami sempat berposing ketika dalam kereta..dan sempat gak tangkap gambar kek yang jah makan semalam...oreo cheese...jom tengok sama2!!


oreo cheese...sedap..rase cheese dan capuccino..hehe



Posing dengan tudung yang baru jer sampai..hihi..belakang gambar hantaran semalam....


my driver..hehe


cik jah dan cik amie....


Aku berposing dengan bunga kekwa..yg aku ambil daripada sireh junjung abang aku..hihi...

Oklah..cukuplah sampai sini..nanti saya citer lagi yer...jumpa lagi...Daaa...



3 comments:

DyaNz said...

apsal 2 mak cik nih dah bertambah mata..?

amie hani said...

jah sajer jer nak berposing pakai spek aku..hehe...aku kene pki spek sebab nak tunjuk jalan kat jah..hehe

akulehakausaper said...

oo ingakan jah dah pakai spect..

anyway happy belated bday jah!!!