Friday, May 21, 2010

Leha ada blog!!


Hallo2..amie's here..hari ni nak wat announcemet sikit...

"LEHA DAH ADA BLOG!!!"

Saje jer nak wat gempak sikit..hehe...Leha jangan marah yer..hihi...mesti ramai kawan yang x tau lagi kan...so saya nak kasi hit untuk blog leha tinggi sikit...saya kan penyokong blogger...hihi...so saya memang sokong kawan2 saya yang dah terpengaruh ngn saya ni...kaki blog..hehe...ramai jugak lah yang dah pandai create blogger ni selepas selalu membaca blog saya..."AMIE HANI" yang suke membebel x kira malam siang atau pagi..hehe..Harap2 kawan2 x bosan membaca blog saya ni..ada jugak orang kata.bila tengok blog saya jer jadi pening sebab..x boleh tengok background warna gelap2 ni..erm...x kesah la tu..saya dan warna ungu dah memang x leh dipisahkan..hehe...So saya kat sini kasi link untuk blog leha...Jom kita terjah blog leha beramai2!!!




p/s : cik amie bangga dapat menjadi 1st follower cik leha..hihi..

4 comments:

akulehakausaper said...

hahaha..kuang asam ko amie..aku xsuruh ko promote..anyway tenkiu...hahahaha..

best gak blog ni..boleh membebel..kekeke...tenkiu to my fren amie yang menyebabkan aku membebel plak mcm dia.tapi yg pasti aku belum mcm dia...heheh

amie hani said...

woi..ko kate aku kuat membebel yer? nak kene ni..xnak ajak p tioman..uweks!!

akulehakausaper said...

sampai ati xnak aku aku..sob sob..T_T

amie hani said...

haha..sila tanya cik organizer kita..hihi