Thursday, May 27, 2010

R.S.V.P


Hallo2..amie's here..morning...sape tengok final AF8 pada hari sabtu lepas? Saya ni bukanlah peminat AF..tapi kebetulan hari sabtu tu kak shima baru jer pasang astro kat rumah...jadi malam tu kami tengok final AF sama2..and ada satu lagu yang aku suke..iaitu RSVP...yang dinyanyikan oleh Maulana..dan lagu ini juga saya tujukan kepada 'Mr...'...mesti ramai yang nak tau sape 'Mr....'ni kan...biarlah ia rahsia..hehe...biarlah saya dan die jer yang tau...sedap lagu ni..suke tengok video klip hitam putih Maulana...hehe...Jom layan...



Kali pertama ku melihat hati sudah rasa terpikat

Bila kau membalas senyuman

Ku berkhayalan…

Kita berdua jatuh cinta

Kau milikku dan ku kau punya

Tapi di dalam realiti belum pasti



Ku pinta kau répondez s’il vous plaît

Jangan biar ku fikir ku bertepuk sebelah tangan

Ku rayu kau répondez s’il vous plaît

Agar dapat berakhir angan yang mengganggu fikiran



Dah tak mampu berselindung lagi

Cinta yang lahir dalam hati

Aku tahu kau juga mahu tetapi malu

Andainya benar katakanlah agar dapat mengorak langkah

Bila ku ketuk pintu hatimu

Izinku masuk



Ku pinta kau répondez s’il vous plaît

Jangan biar ku fikir ku bertepuk sebelah tangan

Ku rayu kau répondez s’il vous plaît

Agar dapat berakhir angan yang mengganggu fikiran



Luahkanlah ku perlu tahu

Luahkanlah isi hatimu (2 kali)



Ku pinta kau répondez s’il vous plaît

Jangan biar ku fikir ku bertepuk sebelah tangan

Ku rayu kau répondez s’il vous plaît

Agar dapat berakhir angan yang mengganggu fikiran (2 kali)



Luahkanlah ku perlu tahu

Luahkanlah isi hatimu

 





Layan gak video ni...

RSVP Maulana

5 comments:

aku.leha. said...

xsuke maulana..hoho.layan lagu daus n shahir ;)

amie hani said...

layan gak lagu ni...hehe

muhamad alif said...

bes pulak lyn lagu rsvp ni..huhu

||Aku Pemikir|| said...

Salam blogger,

Minta kebenaran untuk menjadi follower nya dan berharap saudara juga boleh menjadi follower saya juga. moga dapat bertukar pandangan dan idea.. :)

http://khairul-hafidz-alkhair.blogspot.com/

p/s: jika rasa blog saya worth it untuk di link di blog saudara juga, sangat mengalukan..dan tolong beritahu saya juga..akan saya link kan saudara di blog saya.. :)

khairul hafidz,
UNPAD, Bandung

amie hani said...

boleh jadi follower sy..(^_^)