Tuesday, May 4, 2010

Macam mana nak kasi hits kat google tinggi?


Hallo2..amie's here..malam tadi ketika dok bersembang ngan kak liza tiba2 kami terfikir camana la nak kasi hits kat google atau kat yahoo tu tinggi..maksudnya kalau orang search kat yahoo atau google..bila dorang taip AMIE HANI...terus jer kuar blog ni di tempat yang no satu?

Kawan2 ada idea x? Wat masa ni blog AMIE HANI ni ada jer kalau taip kat google atau yahoo...but the problem is...blog AMIE SHAWL!!! Blog amie shawl ni baru jer saya buat...skrg saya dah start wat bisnes tudung dan anak tudung...bile taip kat yahoo atau google x kuar pun blog ni...so camana saya nak kasi rating tinggi? Adakah bila ada ramai orang click blog ni baru hits kat google atau kat yahoo tu tinggi?

Silalah datang melawat ke blog saya yang lagi satu....




Harga terbaik untuk kawan2...jomlah tengok!!!

Antara design2 yang ada :-

DESIGN DIBAWAH INI HANYA RM10 SAHAJA!! JOM SHOPPING BERSAMA CIK AMIE!!










1 comments:

aku.leha. said...

kene signup googleadsense (tak silap name dia cmni), pastu letak CPC bid tinggi sikit. Kalau letak sikit@murah mmg susah orang nak cari. lepas tu pemilihan keyword juga penting.